Vaše staro okno tega ne zmore

Ne glede na to, ali že imate svojo hišo ali apartma ali pa šele gradite, smo prepričani, da vaša stara okna tega ne zmorejo.. Ta članek bo izbrisal dvome o tem, kakšna so dobra okna.

Dobra okna določa nekaj posebnih lastnosti, kot npr. odlična termalna izolacija, estetski videz, varnost in priročnost. Razvijamo moderna okna, ki dominirajo nad starimi okni, ki so imela par ključnih napak.

ENERGIJSKO VARČNA TRISLOJNA STEKLA

Moderna okna so sestavljena iz približno 40 elementov. Vsak od njih prispeva k boljši energijski varčnosti. Največji element je steklo, ki v modernih serijah oken zavzema okoli 85% površine. V okna KRISPOL so nameščene steklene enote, ki so sestavljene iz nekaj plošč stekla in so odlična toplotna pregrada. Okna lahko tudi dodatno opremite s posebno folijo, ki izboljša akustično izolacijo.

Kakšne so prednosti trislojnega stekla? Pozimi zadrži več toplote v notranjosti vaše hiše, poleti pa ohranja prijetno hladno temperaturo. Argon, ki ima večjo gostoto kot zrak in slabšo toplotno prevodnost, je uporabljen v vseh modernih oknih. Zahvaljujoč nizki toplotni prevodnosti, so toplotne izgube zmanjšane za približno 33%. Prednost modernih oken je ti. vmesnik med posameznimi sloji stekla, ki zmanjša kondenzacijo vodnih hlapov na okvirju in zmanjšuje toplotno prevodnost posebno pri plastičnih okvirjih.

MEDALJA ZA VARNOST

Moderna okna KRISPOL niso le energijsko varčna, ampak tudi izredno varna. Inovativno okovje oken sledi trendu pametnega doma. Še bolje se lahko pohvalijo z varnostjo in priročnostjo. Ena zanimivih novosti, uporabljenih pri naših oknih, je poseben zavorni sistem v ročaju, ki vam omogoči zaklepanje oken v vsaki poziciji.

Vredno je omeniti, da so v oknih KRISPOL nameščeni avtomatski razpršilniki. To zagotavlja primerno stopnjo kroženja zraka v vašem domu brez spreminjanja števila varnostnih zapahov.

Vredno je omeniti, da so v oknih KRISPOL nameščeni avtomatski razpršilniki. To zagotavlja primerno stopnjo kroženja zraka v vašem domu brez spreminjanja števila varnostnih zapahov.

ESTETIKA, KI NAVDUŠUJE

Moderni izdelek, ki poleg uporabnosti povezuje brezčasen in privlačen videz skupaj z pričakovanji in sanjami naših strank. Poskrbeli smo za vse našteto, zato imajo naša okna KRISPOL, poleg tehnološko naprednih nadgradenj, čudovit videz, ki daje profilom nežno in elegantno obliko.

Estetika izdelkov KRISPOL vključuje tudi manjše nadgradnje, npr. skriti tečaji v okvirju.

Moderna okna KRISPOL so na voljo v več kot 40 standardnih barvah. Zahvaljujoč našemu sistemu je mogoče okna pobarvati v katerikoli barvi glede na notranjost hiše in fasado. Okna izdelujemo tudi v atipičnih oblikah – videz doma in želje strank odločijo o končnem izgledu izdelka.

Ostali izdelki KRISPOL – senčila ter garažna in vhodna vrata – so na voljo v vseh barvah, da ohranjamo gostoto barvne sheme projektov.

Okna KRISPOL garantirajo varno in nemoteno uporabo.