Gradnja hiše je za mnoge najpomembnejša investicija v življenju, zato pa se to velikokrat zdi težko in stresno. Če bi si želeli olajšati to izbiro, vam KRISPOL ponuja prvo linijo izdelkov za dom, vključno z vrati in okni za vaš dom, rolete in garažna vrata. Naše linije ne priporočamo le tistim, ki gradijo energijsko varčne in pasivne hiše, temveč tudi tistim, ki razmišlja o prihrankih v prihodnosti.

Ključno vlogo v obliki hiše igrajo okna, rolete in vrata, kot tudi to, če je garaža vgrajena v isti objekt kot hiša.

Okna

Prvi korak v izbiri zgoraj naštetih izdelkov so okna. Imajo opazen vpliv na toplotno energijo in videz doma. Pomembno je število oken, njihova oblika, velikost, lokacija, dodatki, inštalacija in barva. Glede stopnje toplotne izolacije, bodite pozorni na razred in globino profilov, ki sta bolj pomembna od števila prekatov, in tip oken ter debelino stekel. Okna KRISPOL se približajo najbolj strogim standardom moderne konstrukcije. V naši ponudbi boste našli tudi drsna okna sistemov HST in PSK.

Rolete

Če izbiramo okna, je izbira rolet nasleden korak. Pomembno je izbrati senčila ki zagotavljajo udobje in občutek intime tudi v javnih območjih. Med različnimi tipi senčil imajo najboljše izolacijske sposobnosti rolete, ki najpogosteje zahtevajo vgradnjo posebne odprtine v prekladi vrat že v fazi gradnje hiše. Rolete v našem spremenljivem podnebju pokažejo svoje prednosti tako pozimi ob nižjih računih gretja, kot poleti, ko ohranjajo prijetno hladno temperaturo in nudijo zaščito pred sončno svetlobo.

Vhodna vrata

Izbrali ste že okna in senčila, zato je čas za izbiro vrat. Čudovit lak se mora ujemati z odlično obliko za maksimalno izolacijo. Natančnost pri vsakem detajlu vključuje dodatne toplotne kartuše v profilih, bimetalne vmesnike in poliamidne vmesnik v pragu. Vsaka od naštetih komponent strukture pripomore k najboljši toplotni izolaciji. Ponujamo izdelke, ki sledijo najnovejšim industrijskim trendom in se prilagajajo estetskim preferencam naših strank.

Garažna vrata

Zadnji korak je izbira garažnih vrat. Garažna je dandanes nepogrešljiv del vsakega doma. Razlog je preprost – udobje. Garaža ne ovira izolacije, če izberete vrata z energijsko varčnimi sekcijami, ki so polnjene s poliuretansko peno debeline 60mm, ki je odličen izolator. Poleg tega so vrata še dodatno opremljena z dvojnimi tesnilom na spodnji plošči.

Priložnost nakupa cele linije izdelkov od enega proizvajalca prinese številne prednosti, med drugim tudi popolno barvno ujemanje posameznih izdelkov, profesionalen nasvet v vsaki fazi nakupa in gradnje, zagotovilo garancije na vse izdelke in namestitev v eni fazi, vse to pa vpliva na hitrejšo in zanesljivo gradnjo vašega sanjskega doma.

Profesionalno prodajno mesto KRISPOL – ste na pravem mestu!

Profesionalna prodajna mesta so odlično mesto za pogovor s strokovnjaki na njihovem področju. Pomagajo strankam skozi izbiro in nakup izdelkov za dom. Najpomembneje pa je, da si lahko izdelke ogledate in jih preizkusite pred nakupom. Vse to naredi težek nakup veliko lažji.