Vrata so eden od najpomembnejših elementov stavbe, zato morajo biti funkcionalna, trdna, varna in skladna z zunanjim videzom vaše hiše.

Z vsem naštetim se ponašajo naša vrata KRISPOL.


5 let garancije


Izdelek po meri


Prenesi brošuro

Sekcijska vrata 

Sistem naših vrat vam ponuja optimalen prostor za parkiranje znotraj in zunaj garaže. Neštete možnosti končnih izgledov vam zagotavljajo inovativna in unikatna vrata.

VENTE K2 RFS 60

BREZ RELIEFA, PROFIL 60mm

Energijsko varčna vrata KRISPOL so zasnovana za optimalen izkoristek energije v vaših domovih, izredno učinkovito in kakovostno izolacijo pa zagotavljajo izolirane panelne plošče debeline do 60mm in okrepljena, podrobno izdelana tesnila.

VENTE K2 RC

OZEK RELIEF

Ozek potisk je univerzalen in popularen vzorec, ki se ujema z zunanjostjo številnih domov. Ena od prednosti tega vzorca je razmerje med kvaliteto izdelka in ceno.

VENTE K2 RS

ŠIROK RELIEF

Široka gravure je vzorec, ki se odlično ujema s hišami klasičnega in modernega videza in je odlična alternativa za ozko gravuro.

VENTE K2 RF

BREZ RELIEFA

Elegantna in preprosta oblika se ujame odlično s številnimi vrstami hiš. Klasičen stil the vrat lahko poudarite z dodajanjem dekorativnih elementov.

VENTE K2 RM

V-PROFIL

V-profil daje vašim vratom izjemen in moderen videz. Inovativna oblika se idealno ujema z najnovejšimi arhitekturnimi trendi.

VENTE K2 RA

KASETAST RELIEF

Kasetasto gravuro priporočamo tistim, ki cenijo milino in topline tradicionalnega in rustikalnega stila gradnje. Ponujamo možnost krajših in daljših vzorcev.

ENERGIJSKO VARČNA VRATA – 40 ali 60mm PLOŠČE

Sekcijska vrata KRISPOL so sestavljena iz 40mm debelih plošč, polnjenih s poliuretansko peno. Zatesnjena so po celotnem obsegu in med posameznimi ploščami. Oblika zgornjega loka je oblikovana tako, da pritisne zgornjo ploščo vrat neposredno ob vratno preklado. Premišljena oblika nudi eno najboljših toplotnih izolacij na trgu: U=1,12 [W/m ²K].

Posebna ponudba vrat VENTE K2 RTS 60 z debelinami plošč do 60mm za energijsko varčne hiše. Ta izjemna vrata imajo dvojno tesnenje spodnje plošče, tesnila po celotnem obsegu in dodatna tesnila med posameznimi ploščami, kar zmanjšuje toplotne mostove med robovi vrat in steno. Omogočajo doseg koeficienta: U=0.9 [W/m²K].

TRDNA KONSTRUKCIJA

Poleg privlačnega izgleda je pomembna trdna zasnova vrat, zato je pomembno vedeti, kako so vaša vrata sestavljena.

Mehanizem naših vrat vključuje nadgradnje, ki ojačajo celotno konstrukcijo, olajšajo montažo in ustrezajo vsakemu garažnemu prostoru, poleg tega pa so vrata zanesljiva in ličnega izgleda.

Vsi kovinski elementi so pocinkani in zaščiteni proti rjavenju.

Vsaka vrata so opremljena s središčnimi tečaji, ki dodajajo trdnost konstrukciji.

Smo eni redkih, ki stransko železno ogrodje pobarvamo v barvo, ki se ujema s ploščami.

VARNA VSAKDANJA UPORABA

Stalno izboljšujemo svoje izdelke z rešitvami, ki omogočajo varno uporabo in ščitijo delovanje sistema. Vsaka vrata so opremljena z dodatno zaščito proti padcu v primeru zloma vzmeti.

Pogon vrat ima standardno stikalo, ki zazna preobremenitev in dvigne vrata za 10cm v primeru ovire. Vrata se lahko dodatno opremi s fotocelicami, ki zapiranje vrat ustavijo, ko zaznajo predmet v svoji bližini. Pogonska kolesca vrat ponujajo možnost odpiranja na prstni odtis. Posamezne plošče vrat so oblikovane v posebno, varno obliko.

Fotocelice

Varna površina plošč

UDOBNA UPORABA

Udobna vrata so lahka za upravljanje, zanesljiva in tiha. Udobje zagotavljajo okrepljeni avtomatski mehanizmi, ki jih izdelujejo priznani proizvajalci. Mehanizem zagotavlja lahko in neproblematično uporabo, poleg tega pa ponuja možnost povezave s sistemom pametnega doma in nastavitvami alarma.

V naših vratih uporabljamo valjčne ležaje. Zmanjšali smo število stikov s prečnimi vodili, kar zagotavlja tiho in mirno gibanje. Vsa vrat je možno odpreti z eno roko brez dodatne sile, ne glede na njihovo velikost in vrsto, optimalno ravnotežje pa omogočata dve torzijski vzmeti.

Valjčni ležaj

Avtomatika 

GARAŽNA ROLO VRATA

Rolo vrata so konstrukcijska rešitev za atipične garaže in tiste, ki želijo prostor garaži izkoristiti v največji meri.

Vrata se odpirajo navpično, ogrodje pa je skrito v škatli zunaj (model RGZ) ali znotraj (model RGW) garaže nad vhodom.

VENTE RGZ

VENTE RGW

STRANSKA GARAŽNA VRATA

Stranska garažna vrata, ki se ujemajo z glavnimi vrati v barvi in gravuri, ponujajo dostop do garaže brez odpiranja glavnih vrat.

Možnost furniranja skoraj vseh delov vrat in uporabe dekorativnih elementov, ki se ujemajo z vrati, dosega estetski zaključek vaše fasade. Vrata so na voljo v enokrilni in dvokrilni obliki.

Enokrilna stranska vrata

Dvokrilna stranska vrata

BARVNA PALETA

Sekcijska vrata so na voljo v več kot 200 barvah RAL in številnih oblikah. To omogoča popolno zlivanje vrat z zunanjostjo hiše in ostalimi lesenimi elementi.

GALERIJA IDEJ

Oglejte si galerijo referenčnih vrat KRISPOL

Oglejte si ostale izdelke za dom KRISPOL.

Vhodna vrata

Okna PVC

Rolete

© 2023 Krispol - Moja vrata