KRISPOL ponuja izdelke, ki se ujamejo z lahkim in elegantnim videzom stavb, hkrati pa ohranjajo trdnost in vzdržljivost.

Aluminijasti sistemi so kos tudi najtežjim vremenskim razmeram. Konstrukcija je odporna na vlago, temperaturne spremembe in mehansko škodo ter ne razpade pod vplivom svetlobe ali UV žarkov. To zagotavlja večletno življenjsko dobo izdelkov KRISPOL in neminljivo kvaliteto in videz.


2 leti garancije


Izdelek po meri


Prenesi brošuro

Notranji sistemi – Steklene stene

Steklene stene so privlačna ideja za moderne in elegantne notranje prostore. Čudovit in lahek izgled zagotavlja sistem, ki temelji na steklu, vpetem v zelo ozke profile.

Stene so lahko visoke 4 metre. Ne glede na debelino stekel (od 8 do 12mm), je globina profilov stalna.

Steklene stene opazimo pogosto pri objektih, ki izstopajo v stilu in eleganci: družinske rezidence, nakupovalni in razstavni centri, restavracije, hoteli, banke ali avtomobilski razstavni saloni.

Zahvaljujoč uporabi dodelanega stekla, se poleg izjemnega estetskega videza steklene stene KRISPOL lahko pohvalijo tudi z visoko odpornostjo na praske in polome. Končni izdelki so izjemno trpežni, testirali pa smo jih že na več kot 1000000 serijah.

Zunanji sistem 60

Toplotno izoliran sistem profilov je zasnovan za zunanje objekte. Ima odlično lastnost nizkega koeficienta toplotne prevodnosti, ki je dosežen s toplotnimi prekati iz poliamida, ki je ojačan s steklenimi vlakni. Prilagojena oblika dodatno zmanjša togost profilov. K učinkovitosti izolacijskega sistema in vodotesnosti pripomore tudi prag vrat, ki je narejen iz HPVS in EPDM tesnil.

Ta sistem vam ponuja širok izbor izdelkov: okna atipičnih oblik, okna s skritim krilom, eno- ali dvokrilna vrata, vključno z avtomatskimi vrati in vrati ogromnih dimenzij, zunanje vitrine.

Pomembna prednost zunanjega sistema KRISPOL je možnost prilagajanja profilov fasadi in individualnemu okusu naših strank. Za notranjost profilov lahko izberete drugo barvo kot za zunanjost in jih tako uskladite hkrati s fasado in z notranjim videzom vašega doma.

Izdelki iz serije 60 so lahko nameščeni na posamezne objekte ali kot dopolnitev aluminijastih fasad.

Zunanji sistem 75

Trikomorno ALU okno z globino profila 75mm z visokimi termoizolacijskimi parametri je primerno tudi najbolj zahtevne investitorje. Sestavljene so iz sestavljenih mrež, termično izoliranega pragu in triprekatnih termičnih vrzeli.

Sistem ponuja dodatno možnost uporabe bimetalnih komponent, ki zmanjšujejo tveganja izkrivljanja vrat pod vplivom velikih temperaturnih sprememb.

Nudimo vam številne možnosti prilagoditev (izbira primernega RAL-a) izdelkov potrebam strank in prilagoditve izdelka celotnemu objektu.

Steklene fasade

Fasadni sistem je zasnovan za ogromne, popolnoma zastekljene fasade. Skozi leta standardne uporabe zgolj pri projektih, hotelih, pisarnah in bankah, steklene fasade postajajo priljubljene tudi pri manjših javnih objektih.

Fasada zagotavlja moderen videz stavb, hkrati pa se približuje najnovejšim standardom za energijsko varčnosti in ergonomičnost. Uporabnikom ponuja udobje ter svetlo in naravno svetlobo.

KRISPOL ponuja najbolj priljubljeni hkratni sistem opornikov in preklade. To omogoča gradnjo elegantnih struktur v vidnih, a ozkih ločnih linijah, steklena ploskev pa je poravnana z okvirji.

Dodatna prednost je velika širina stebrnih profilov (65-325mm) in zapahov (5-189.5mm), ki s kombiniranjem s spojkami in dodatki ponuja veliki izbor oblik in možnosti izdelave. Polnilo fasadnega modula lahko tehta do 450kg.

Visoka učinkovitost izolacijskega sistema je zagotovljena z aplikacijo neprekinjenih toplotnih vrzeli z izolacijskih materialom HPVC in steklenimi tesnili EPDM.

Detajli vrat

Protivlomni dodatki

Samodejno zapiranje

Številčna tipkovnica

Kljuke in ročaji

Površinski tečaj

Dodatni protivlomni zapahi

Večtočkovni zapah

Okna

Avtomati

Sistem enega ključa

Detajli oken

Okovje

Mehanizem odpiranja

Prezračevanje

Skriti tečaji

Barvna paleta 

Aluminijaste konstrukcije so na voljo v več kot 200 barvah RAL.

GALERIJA IDEJ

Oglejte si galerijo referenčnih aluminijastih izdelkov KRISPOL.

Oglejte si ostale izdelke za podjetja KRISPOL.

Rolo vrata

Industrijska garažna vrata

Mrežasta vrata

© 2023 Krispol - Moja vrata