Mrežasta rolo vrata opravljajo različne funkcije istočasno. Izdelana so v številnih verzijah, odvisno od njihove kategorije zaščite pred vlomom, prepustnosti zraka, tipa pogona in razpoložljivih barv in oblik.

Podobno kot pri rolo vratih je glavna prednost mrežastih vrat njihova konstrukcija, ki omogoča uporabo prostora pod stropom na obeh straneh vrat.


2 leti garancije


Izdelek po meri


Prenesi brošuro

JEKLENE IN ALUMINIJASTE MREŽE

Ponujamo aluminijasta in jeklena mrežasta rolo vrata. Jeklene mreže so težak in trpežen mehanizem. So popolna zaščita vhoda za parkirne hiše, skladišča, itd.. Aluminijaste mreže so lažji mehanizem, primernae večinoma za prodajne salone v nakupovalnih centrih, zlatarne in restavracije.

Oblika in konstrukcija rolo mrežastih vrat je odvisna od lokacije, kamor bodo nameščena in njihove funkcije. Mreže z opečnatim in sinusoidnim profilom so primerne za varne, a odprte prostore. Aluminijaste mreže s kvadratnimi odprtinami so primerne za moderne notranje prostore, kjer je potrebna dobra ventilacija. Mreže, narejene iz aluminijastih ali jeklenih profilov, zagotavljajo vidne reže in 28% zračno prepustnost. Mreže, narejene iz aluminijastih in jeklenih perforiranih profilov, so lahko pobarvana v eni izmed 200 RAL barv.

Jeklena mrežasta vrata R2 SS

Ogrodje mrežastih vrat R2 SSG inR2 SSP je narejeno iz jeklenih cevi v sinusoidnem profilu in spetem tečajnem stiku.

Mreže so na voljo v dveh vrstah: z vzmetnim sistemom (R2 SSG) in električnim stranskih pogonom (R2 SSP).

Jeklena mrežasta vrata R2 SC

Ogrodje mrežastih vrat R2 SC je narejeno iz preprostih cevk, kombiniranih v kvadratni sistem.

Mreže se razlikujejo v pogonu: model R2 SCG je opremljen z vzmetnim sistemom, medtem ko je model R2 SCP opremljen s stranskim pogonom.

Jeklena mrežasta vrata R2 SP

Narejena so iz enoslojnih perforiranih profilov, ki omogočajo 28% zračno prepustnost.

Glede na velikost in potrebe uporabnika, jih lahko oprem imo z vzmetnim sistemom (R2 SPG) ali stranski pogonom (R2 SPP).

Aluminijasta mrežasta vrata R2 AP

Ogrodje je zgrajeno iz perforiranih profilov, ki zagotavljajo 28% zračno prepustnost.

Mrežasta vrata so na voljo v verziji z vzmetnim sistemom (R2 APG)  ali z električnim stranskih pogonom (R2 APP).

Aluminijasta mrežasta vrata R2 AM

R2 AM rešetasta vrata z odprtinami kvadratne oblike so popoln zaključek za prostore z modernim izgledom.

Rešetke so na voljo v verziji z vzmetnim sistemom (R2 AMG) in električnim stranskim pogonom (R2 AMP).

Aluminijasta mrežasta vrata R2 AMZ

Mrežasta vrata R2 AMZ so narejena iz aluminijastih profilov s kvadratnimi odprtinami, zagotavljajo pa varnost in vidljivost.

Pogonski sistem modela R2 AMZ je pogon z navojno gredjo, ki je skrita v aluminijasti škatli.

VARNOST IN ZANESLJIVOST

Mrežasta rolo vrata so opremljena z zaščito pred padcem v primeru zloma vzmeti  ali pa je zaščita integrirana v obliki zasilne zavore. Vse možnosti lahko razširite z dodatno zaščito – signalne luči, uporabne v večjih industrijskih prostorih ali fotocelice, ki zaznajo oviro in vrata avtomatsko dvignejo. Senzorji na robu delujejo usklajeno in dvignejo vrata ob primeru ovire.

Mreže so poljubno izdelane v dveh varnostnih kategorija proti vlomu: WK2 in WK3 (EN 1627:2011). Zapah, nameščen na spodnji paneli, služi kot zaščita pred vlomom in preprečuje odpiranje vrat z zunanje strani. Dostop do objektov, ki potrebujejo posebno zaščito, je poljubno zaščiten z dostopno kartico ali kodirano tipkovnico. Prenos signala k krmilu naprave je lahko kodiran z 9-mestno kodo. Pri dvigovanju rešetastih vrat morate biti pozorni – zaščita pred navijanjem zazna elemente, ki so na ogrodju med odpiranje in ustavi vrata.

POGONI

Avtomatska mrežasta vrata niso le udobna. Funkcionalni, moderni pogoni zagotavljajo varno uporabo in ščitijo mehanizem vrat. Glede na želeno uporabo, parametre, težo in stavbne pogoje, mreže lahko poganja eden izmed treh tipov električnih pogonov.

Stranski trifazni pogon se uporablja zaradi svojih parametrov in velikosti za intenzivno uporabo vrat na velikih površinah.

Stranski enofazni cevasti pogon je nova rešitev. Zahvaljujoč njegovi konstrukciji ne zavzame veliko površine.

Središčni enofazni pogon se uporablja v manjših izdelkih, pri katerih jakost dela doseže od 5 do 10 odpiranj na dan.

Stranski trifazni pogon

Stranski enofazni pogon

Središčni enofazni pogon

Barvna paleta 

Rolo vrata so na voljo v več kot 200 barvah RAL.

GALERIJA IDEJ

Oglejte si galerijo referenčnih mrežastih vrat KRISPOL

Oglejte si ostale izdelke za podjetja KRISPOL.

Industrijska garažna vrata

Rolo vrata

Aluminijaste konstrukcije

© 2023 Krispol - Moja vrata