Rolo vrata za industrijske objekte morajo biti zanesljiva, trdna in varna. Naša ponudba vključuje številne posebne izdelke, ki uskladijo vrata z njihovo okolico, specifičnimi montažami/aplikacijami in pogoji njihove lokacije.
Glavna prednost rolo vrat je njihova konstrukcija. Vrata se zložijo v škatlo nad vratnim okvirjem in tako ne zasedejo prostora pod stropom.


2 leti garancije


Izdelek po meri


Prenesi brošuro

 JEKLENA IN ALUMINIJASTA VRATA

Naša ponudba vključuje jeklena in aluminijasta vrata. Energijsko varčna vrata, ki so nujna za stavbe, kjer mora biti temperatura stalna, so narejena iz profilov, polnjenih s poliuretansko peno po celem okvirju. Neizolirana vrata so narejena iz enoslojnih jeklenih ali aluminijastih profilov. Ponudba je ekonomična, primerna za notranjost industrijskih prostorov in prostorov, ki ne potrebujejo toplotne izolacije.

Industrijska vrata imajo številne aplikacije. Narejena so po točno določenih parametrih, aplikacije pa uskladijo vrata različnim pogojem uporabe in zgradb. Aplikacije vključujejo profile s stekli in ventilacijske profile ter perforirane profile v neizoliranih vratih. Zanimiv predlog so ti. Vizualno personalizirana vrata, ki imajo individualno oblikovane površino, ki predstavi poslovne dejavnosti.

Jeklena vrata R1 SD

Izolirana

Ogrodje modela toplo izoliranih vrat R1 SDP je narejeno/a iz 9.5 cm visokih jeklenih profilov, polnjenih so s poliuretansko peno, ki ima odlično lastnost toplotne izolacije. Izolacijske lastnosti še poveča sistem zgornjih tesnil, stranskih tesnil in talnih tesnil.

Jeklena vrata R1 SS

Neizolirana

Vrata BR1 SSG odlično služijo v notranjosti prostora ali v prostorih, ki ne potrebujejo toplotne izolacije. Ogrodje vrat je izdelano iz energijsko varčnih enoslojnih pocinkanih jeklenih profilov, ki so na voljo z vzmetnih sistemom (R1 SSG) ali z električnim stranskih pogonom (R1 SSP).

Aluminijasta vrata R1 AD

Izolirana

Ogrodje energijsko varčnih vrat R1 ADP je narejeno iz 10cm visokih aluminijastih profilov. Toplotno izolacijo zagotavlja polnilo iz poliuretanske pene, ki ne vsebuje klorofluoroogljikov, in sistem zgornjih tesnil, stranskih tesnil in tesnil spodnje plošče. R1 ADP je opremljen z električnih stranskih pogonom, ki omogoča udobno uporabo.

Aluminijasta vrata R1 AD

Izolirana

Ogrodje energijsko varčnih vrat R1 ADP je narejeno iz 10cm visokih aluminijastih profilov. Toplotno izolacijo zagotavlja polnilo iz poliuretanske pene, ki ne vsebuje klorofluoroogljikov, in sistem zgornjih tesnil, stranskih tesnil in tesnil spodnje plošče. R1 ADP je opremljen z električnih stranskih pogonom, ki omogoča udobno uporabo.

t

VARNOST IN ZANESLJIVOST

Rolo vrata so opremljena z zaščito pred padcem v primeru zloma vzmeti  ali pa je zaščita integrirana v obliki zasilne zavore. Vse možnosti lahko razširite z dodatno zaščito – signalne luči, uporabne v večjih industrijskih prostorih ali fotocelice, ki zaznajo oviro in vrata avtomatsko dvignejo. Senzorji na robu delujejo usklajeno in dvignejo vrata ob primeru ovire.

Vrata so poljubno izdelana v dveh varnostnih kategorija proti vlomu: WK2 in WK3 (EN 1627:2011). Zapah, nameščen na spodnji paneli, služi kot zaščita pred vlomom in preprečuje odpiranje vrat z zunanje strani. Dostop do objektov, ki potrebujejo posebno zaščito, je poljubno zaščiten z dostopno kartico ali kodirano tipkovnico. Prenos signala k krmilu naprave je lahko kodiran z 9-mestno kodo.

POGONI

Avtomatska vrata niso le udobna. Funkcionalni, moderni pogoni zagotavljajo varno uporabo in ščitijo mehanizem vrat. Glede na želeno uporabo, parametre, težo in stavbne pogoje, vrata lahko poganja eden izmed treh tipov električnih pogonov.

Stranski, trifazni pogon se uporablja zaradi svojih parametrov in velikosti za intenzivno uporabo vrat na velikih površinah.

Stranski, enofazni pogon je nova rešitev. Zahvaljujoč njegovi konstrukciji ne zavzame veliko površine.

Središčni enofazni pogon se uporablja v manjših izdelkih, pri katerih jakost dela doseže od 5 do 10 odpiranj na dan.

Stranski trifazni pogon

Stranski enofazni pogon

Središčni enofazni pogon

Barvna paleta

Rolo vrata so na voljo v več kot 200 barvah RAL.

Galerija idej

Oglejte si galerijo referenčnih rolo vrat KRISPOL.

Oglejte si ostale izdelke za podjetja KRISPOL.

Mrežasta rolo vrata

Industrijska garažna vrata

Aluminijaste konstrukcije

© 2023 Krispol - Moja vrata