Naše podjetje 

Smo družinsko podjetje MN Group d.o.o., ki ekskluzivno zastopa podjetje KRISPOL. KRISPOL je vodilni proizvajalec visokokakovostnih garažnih vrat, oken, senčil, vhodnih vrat in izdelkov za industrijske objekte. Naši izdelki so na trgu že več kot 20 let. Od samega začetka si prizadevamo ustvarjati rešitve, prilagojene potrebam sleherne stranke. Šli smo dlje in združili kvaliteto, varnost in fleksibilnost. Naša ponudba še širi iz leta v leto in ponuja obširen izbor izdelkov za dom. Tudi danes smo odločeni, da izpolnimo naš cilj približati se željam strank in njihovim vizijam idealnega doma.

Bližje vam

DOM – varen in udoben prostor, sestavljen iz idej in vizij. Za mnoge izmed nas je to najpomembnejša investicija v življenju. Naši izdelki so narejeni za dolgoročno uporabo in zadovoljitev individualnih potreb naših strank, Izdelki ponujajo možnosti individualizacije, kar vas popelje korak bližje vašemu sanjskemu domu.

Obširna ponudba, moderne rešitve.

Poleg garažnih vrat, izdelujemo tudi okna, vrata in rolo senčila. Zahvaljujoč široki ponudbi, lahko kupite elemente za dom, ki se popolnoma ujemajo v barvi in dizajnu. Široka izbira modelov in tehnoloških rešitev pomeni udobje in prihranke pri času in denarju.

Barva, tekstura, dimenzije – ni ovir.

Izbira kakršnekoli kombinacije je zdaj mogoča, zahvaljujoč izboru številnih barv, tekstur, dekorjev in zaključnih elementov. Pri zasnovi vam je lahko v pomoč virtualni studio.

Kvaliteta, varnost, garancija, profesionalen nasvet in svetovanje – vse je mogoče.  

V naših tovarnah izdelujemo prirejene in varne rešitve za idealno kvaliteto izdelkov, za profesionalen posvet pa se obrnite na naše prodajno mesto. Ponujamo garancijo na vse naše izdelke in storitve. Skupaj bomo sestavili vaš sanjski dom.

Nagrade in odlike

Sistematičen in intenziven razvoj podjetja je bil mnogokrat opažen in nagrajen. Naši izdelki KRISPOL so visoke kvaliteten in so prejeli že številne nagrade.

nagrody2

 

© 2023 Krispol - Moja vrata